Nieuwe website online!

Het heeft even geduurd maar mijn nieuwe website De Niet Info & Advies is klaar en voor nu beschikbaar! Ik heb er de nodige uurtjes werk in zitten om mijn oorspronkelijke site De Nietjes Travel Blog uit te breiden en te restylen. Je kan er nu namelijk ook informatie vinden over Webdesign en Fotografie. Samen met reizen en fietsen zijn dit hobby’s waar ik niet alleen veel tijd in stop om ze uit te oefenen, maar jou ook graag in adviseer wanneer je hiermee concreet aan de slag wilt.  Behalve het uitgebreide verslag van onze camperreis naar de USA in 2012 heb ik ook de camperreis naar Nieuw Zeeland in 2006 toegevoegd. De gemaakte reizen in 2001 en 2008 naar Nieuw Zeeland volgen z.s.m. Het is weliswaar even geleden maar het geeft je een prima indruk hoe fantastisch we het daar gehad hebben. Uiteraard ben ik benieuwd hoe deze site je bevalt. Laat daarom hieronder een reactie achter.

Reyn de Niet

Geef een reactie

naam*

e-mail* (not published)

website

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.