Infostand op ReisExperience 2015 druk bezocht

Mijn infostand op de ReisExperience 2015

Op zaterdag 7 november jl. vond in de Jaarbeurs in Utrecht de ReisExperience 2015 plaats. Een evenement waar ervaren reizigers en reisorganisaties uit binnen- en buitenland informatie verstrekken over de bestemmingen waar zij hun expertise van gemaakt hebben.

De ReisExperience vloeit voort uit de Najaarsreismarkt van WereldContact die vele jaren in dezelfde periode plaatsvond in ’t Spant! in Bussum en later in De Reehorst in Ede. Onderdeel van deze reismarkt waren de landenpleinen waar reizigers hun eigen ervaringen konden delen met de bezoekers d.m.v. zelf ingerichte stands met fotoboeken, presentaties, souvenirs, vlaggen en kaartmateriaal. Ik ben al sinds 2001 enthousiast deelnemer aan dit evenement. Vele jaren verstrekte ik informatie over de gemaakte reizen naar Nieuw Zeeland en sinds 2012 over het zuidwesten van de USA nadat we in dat jaar de camperreis daar naartoe gemaakt hebben.

Zo ook dit jaar in de Jaarbeurs. Inmiddels zijn de landenpleinen vervangen door een Reizigerscafé waar alle deelnemers met hun landen bij elkaar staan. Totaal waren er dit jaar ongeveer 30 stands waar dit er in eerdere jaren nog een paar honderd waren. De sfeer was echter hetzelfde: iedereen vertelde vol enthousiasme over hun ervaringen aan de vele bezoekers die ook dit jaar op de ReisExperience waren afgekomen.

Aan mijn stand, die ik bemande met mijn vrouw en vader, verwelkomden we veel geïnteresseerde bezoekers die informatie wilden over onze reiservaringen. Ondertussen kijkend naar de fotopresentaties die we via onze laptops toonden, gaven wij uitleg en verstrekten praktische tips over o.a. camperhuur, de afgelegde route en overnachtingsplaatsen onderweg. We bedanken hierbij alle bezoekers aan onze stand en wensen jullie een prettige vakantie of veel succes met de voorbereiding ervan. Uiteraard staan we nog steeds paraat voor het verstrekken van informatie dus neem gerust contact op.

Het was weer een inspirerende dag en we verheugen ons nu al op de editie van november 2016!

Geef een reactie

naam*

e-mail* (not published)

website

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.